Emeric Jenei candidează ca PDL-ist, dar votează cu UDMR-iştii

Emeric Jenei candidează ca PDL-ist, dar votează cu UDMR-iştii

Emeric Ienei

Emeric Jenei, omul cu care Steaua a cucerit Cupa Campionilor, şi totodată fostul antrenor al Naţionalei de fotbal a României, intră în politică. Ba mai mult el atacă pe două fronturi: PDL şi UDMR.

Ştiri pe aceeaşi temă

La începutul acestei luni, Emeric Jenei, omul cu care Steaua a reuşit să cucerească Cupa Campionilor, a reuşit să surprindă când s-a alăturat echipei electorale a fostului ministru al sănătăţii, Cseke Attila, lăsând impresia că în această campamie electorală va susţine UDMR-ul. Fostul antrenor a surprins din nou la sfârşitul acestei săptămâni. El se află pe lista consilierilor locali din partea PDL.

 Cu toate acestea Jenei susţine că votul său nu o să-l dea PDL-istului Mihai Groza ci UDMR-istului Cseke Attila.  Potrivit acestuia înscrierea în PDL  a venit în urma solicitării venite din partea partidului şi speră ca prin prezenţa sa în consiliul local           Oradeasă aibă doar de câştigat. "Actualul primar, Ilie Bolojan, are tot respectul meu pentru ce a realizat în Oradea. Cu toate acestea eu consider că oraşul merită mai mult şi sper ca sfaturile mele să ajute la dezvoltarea Oradei", a spus Emeric Jenei.

Aceeaşi strategie a adoptat şi fostul manager al S     pitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, Carmen Pantiş. A fost prezentă în staff-ul lui Cseke Attila, atunci când acesta şi-a anunţat candidatura la primăria Oradea, şi totodată se regăseşte pe lista consilierilor PDL-işti de la Consiliul Judeţean.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Bihor despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările