Două tinere au murit, iar un bărbat este căutat după ce s-au înecat în Crişul Negru

Două tinere au murit, iar un bărbat este căutat după ce s-au înecat în Crişul Negru

Medicii nu le-au mai putut readuce la viaţă pe cele două tinere

Trei persoane au dispărut în această seară în apele Crişului Negru, în localitatea bihoreană Batăr. Două dintre acestea au fost găsite, în timp ce un bărbat în vârstă de 36 de ani este căutat de salvatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără în vârstă de 14 ani, o alta în vârstă de 24, şi un bărbat de 36 au dispărut, în această seară, în apele Crişului Negru. Echipajele de salvare au fost anunţate prin apel la numărul de urgenţă 112 şi au început căutarea acestora.

Potrivit lt. Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Bihor, până la această oră au fost găsite cele două persoane de sex feminin. "Au fost găsite cele două tinere de 14 respectiv 24 de ani. Medicii de la SMURD au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate nu au mai avut ce face decât să constate decesul", ne-a spus lt. Camelia Roşca. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, este căutat în continuare.

La faţa locului se află echipajul de Terapie Intensivă al SMURD Oradea, un echipaj al salvatorilor de la înec de la Salonta, şi un echipaj de paramedici tot de la Salonta. Totodată au fost mobilizaţi şi scafandri. Nu se cunosc, până acum, circumstanţele în care a avut loc nenorocirea.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: