Doi tineri au violat o adolescentă. Toată scena a fost filmată cu un telefon mobil

Doi tineri au violat o adolescentă. Toată scena a fost filmată cu un telefon mobil

Tanara violata este minora Foto-Arhiva

O adolescentă a fost agresată şi violată de către doi tineri. Toată scena a fost filmată cu un telefon mobil, cei doi ameninţând-o pe fată că vor publică înregistrarea, ca să o oblige să accepte o nouă partidă de sex.

La solicitarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a celor doi tineri, ei fiind cercetaţi pentru viol şi şantaj.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Marius Pop Blaga, pe 10 octombrie anul trecut, în localitatea bihoreană Săcădat, Ion Dobai a imobilizat-o pe victimă, iar Cristian Petrică a dezbrăcat-o, după care amândoi au făcut sex cu ea.

Scena a fost filmată de către Petrică, cu telefonul mobil al amicului său, care, apoi, pe 8 noiembrie, a ameninţat-o pe fată că va face publică înregistrarea, ca să o oblige să accepte o nouă partidă de sex.

„În data de 24 martie, în acest an, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi a dispus arestarea preventivă a celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile”, se mai arată în informare.

Măsura, dispusă, nu este definitivă, căci cei doi au contestat-o la Tribunalul Bihor. În cursul acestei zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi va reanaliza soluţia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: