Doi cunoscuţi hoţi de maşini au fost arestaţi. Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor

Doi cunoscuţi hoţi de maşini au fost arestaţi. Ce au găsit poliţiştii în urma percheziţiilor

Doi hoti de masini au fost arestati Foto-Arhiva

Doi cunoscuţi hoţi de maşini au ajuns după gratii, după ce peste 100 de poliţişti, mascaţi, şi jandarmi au descins în mai multe localităţi din Bihor unde au efectuat peste 20 de percheziţii domiciliare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cele şapte persoane care au fost duse pentru audieri la sediul Parchetului  de pe lângă Judecătoria Beiuş două au fost arestate. Este vorba despre Constantin Lazăr şi Lucian Răzvan Murari.

Instanţa a reţinut în sarcina celor doi inculpaţi săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

“Se va emite mandat de arestare preventivă, conform art.230 al.1 Cod procedură penală, cu începere de la 12.10.2017 şi până la data de 10.11.2017 inclusiv. Cu contestaţie în 48 de ore de la pronunţare cu inculpaţii şi de la comunicare cu procurorul”, se arată în soluţia postată pe portalul instanţei.

Peste 100 de poliţişti, mascaţi şi jandarmi au decins, miercuri, în oraşul Ştei şi în împrejurimi, efectuând 21 de percheziţii domiciliare.

Echipajele au descins la locuinţele şi sediile unor societăţi comerciale din  localităţile Beiuş, Ştei, Vaşcău, Nucet, Câmpani, Lunca şi Lazuri de Beiuş, deţinute ori folosite de 13 persoane bănuite de furturi din locuinţe, din societăţi comerciale ori din străinătate.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit diferite sume de bani, bunuri şi înscrisuri, care au fost ridicate „în vederea efectuării cercetărilor, pentru probarea activităţii infracţionale a celor în cauză”, se arată în informare.

În cadrul acţiunii coordonate de un procuror din cadrul Parchetului Beiuş au fost implicaţi poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică, Serviciul Criminalistic, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, de la Poliţia Municipiului Oradea şi de la secţiile rurale de poliţie Oradea şi Biharia din cadrul IPJ Bihor, respectiv jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.

 

citeste totul despre: