Cursuri de clovni pentru orădenii care vor să dăruiască un zâmbet copiilor bolnavi

Cursuri de clovni pentru orădenii care vor să dăruiască un zâmbet copiilor bolnavi

Clovnii fac copiii sa zâmbească

Tehnici de machiaj, tehnici de modelarea a baloanelor dar și lecții de improvizație și trucuri secrete pot fi învățate de tinerii orădeni. Cursurile organizate de Caritas Eparhial le dă o șasnă celor care vor să dăruiască un zâmbet și au vârsta minimă de 12 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clovnii Caritas Eparhial, reuniți sub sloganul „Prieteni pentru un zâmbet"  au reușit de-alungul timpului să bucure sute de copii bolnavi, internați la Spitalul Municipal. În plus, clovnii au oferit spectacole în satele unde cei mici nu au acces la divertisment. Voluntarii clovni au dat o mână de ajutor și la strângerea de fonduri sau în cadrul diverselor evenimente ale organizației.

Trucuri și baloane

Cei care doresc să devină clovni trebuie să știe că acest curs va dura șaptye săptămâni și va avea o oră sau două pe săptămână. Tinerii vor învăța tehnici de machiaj și tehnici de modelare a baloanelor, vor lua lecțioi de improvizație și mișcare și vor afla secretele trucurilor. Cursul se va încheia cu un examen. Înscrierile se fac la sediul asociației, până în data de 28 ianuarie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările