Cum a reuşit un interlop din Oradea să fure 150.000 euro „cu mâna“ fiului proprietarilor banilor. Prada e de negăsit

Cum a reuşit un interlop din Oradea să fure 150.000 euro „cu mâna“ fiului proprietarilor banilor. Prada e de negăsit

Kerezsi Angelo, interlopul reclamat pentru tâlhărie FOTO Facebook

Jaf ca-n filme la Oradea, unde un interlop a reuşit să golească seiful unei familii plecate în străinătate cu mâna fiului acestora, un tânăr de 17 ani. Interlopul, Kerezsi Angelo, a fost arestat preventiv, însă paguba de aproape 150.000 de euro nu a fost recuperată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întreaga poveste a ieşit la iveală după ce băiatul de 17 ani, fiul unei familii plecate la muncă în străinătate, rămas acasă împreună cu bunicii, s-a prezentat la sediul Poliţiei Bihor pentru a reclama o tâlhărie.

Băiatul susţinea că a fost ameninţat cu moartea şi obligat de Kerezsi Angelo să-i predea toţi banii din seif, dar se încurca în detalii. Descusut de poliţişti, a recunoscut că, de fapt, iniţial i-a fost părtaş individului la ceea ce ar fi trebuit să fie un furt, pentru ca în final acesta să-l păcălească şi să-l jefuiască. 

Potrivit declaraţiei date de tânăr, Kerezsi l-a convins iniţial să fure banii din seiful familiei, faptă pe care au şi comis-o sâmbăta trecută, pe 3 noiembrie. Cu prada, cei doi au mers împreună acasă la interlop. Acolo, Kerezsi i-a transmis că nu mai vrea să împartă nimic. Ameninţându-l pe tânăr cu moartea, i-a luat toţi banii, după care l-a dat afară din casă.

Speriat de consecinţele faptelor sale, tânărul s-a dus la Poliţie, unde în final a recunoscut întreaga afacere, Kerezsi Angelo fiind reţinut, luni, pentru 24 de ore şi arestat preventiv marţi, 6 noiembrie, la Judecătoria Oradea, pentru o perioadă de 30 de zile. 

Paguba, spun sursele Adevărul.ro, se ridică la 150.000 euro, bani pe care poliţiştii încă nu au reuşit să-i recupereze. 

La rândul său, tânărul de 17 ani este cercetat în stare de libertate, sub acuzaţia de furt între membrii de familie.
 
"Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi în vederea recuperării integrale a prejudiciului cauzat", a comunicat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor. 
citeste totul despre: