Cum sunt răsplătiţi în Bihor cei care ies la vot: reducere de 50% la biletele pentru peşteri şi via ferrata

Cum sunt răsplătiţi în Bihor cei care ies la vot: reducere de 50% la biletele pentru peşteri şi via ferrata

În ziua alegerilor europarlamentare şi a referendumului pentru justiţie, administratorii ariei protejate Pădurea Craiului din Bihor îi răsplătesc pe turiştii cu spirit civic, acordând o reducere de 50% la mai multe obiective turistice din zonă, pe baza sticker-ului de pe cartea de identitate care confirmă că au fost la urne.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, bihorenii care merg la vot vor primi o reducere de 50% la intrarea în trei peşteri din Bihor - Meziad, Peştera cu Cristale Farcu şi Peştera Unguru Mare -, dar şi pe traseele de via-ferrata din Şuncuiuş, amenajate de clubul Cassio Montana.
 
„Reducerea se face la casa de bilete şi este valabilă doar Duminică, 26 Mai 2019 pentru că ştim cu toţii că fiecare vot contează!”, se arată într-un comunicat transmis vineri de Centrul pentru Arii Protejate şi Dezvoltare Durabilă, custodele ariei. 
 
Şi orădenii cu spirit civic primesc reduceri duminică, magazinul Top Casa şi cafeneaua Ristretto anunţând reduceri de 26% la produsele comercializate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: