Cum se promovează un oraş din România în Austria. Un muzeu important se va deschide anul viitor

Cum se promovează un oraş din România în Austria. Un muzeu important se va deschide anul viitor

Primarul Ilie Bolojan si ambasadorul Austriei

Ambasadorul Austriei la Bucureşti, Gerhard Reiweger, şi-a manifestat luni, la Primăria Oradea, sprijinul în promovarea oraşului Oradea în Austria, dar şi pentru schimburi de bune practici sau organizarea de evenimente austriece în Oradea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ambasadorul Republicii Austria în România, Gerhard Reiweger, a fost primit de primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, într-o întâlnire fără presă. Discuţiile s-au purtat cu privire la colaborarea cu oraşe din Austria pentru schimburi de bune practici, despre organizarea la Oradea a unor evenimente culturale susţinute de austrieci, în toamna anului în curs şi anul viitor, cu sprijinul Ambasadei Austriei, precum şi despre continuarea colaborării dintre Primăria Oradea şi secţia economică a ambasadei.

O altă temă importantă de discuţie a fost cea privind susţinerea mobilării Cetăţii Oradiei, aferente perioadei austriece, de către muzee din Austria.

De asemenea, ambasadorul Austriei şi-a exprimat susţinerea cu privire la intenţia Primăriei Oradea de a deschide, anul viitor, Muzeul Evreilor, dând totodată asigurări în privinţa sprijinului în promovarea turistică a oraşului Oradea în Austria.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările