Cum a dispărut un tânăr ungur pe platoul Padiş din Munţii Apuseni. Familia şi poliţiştii îi caută de trei zile

Cum a dispărut un tânăr ungur pe platoul Padiş din Munţii Apuseni. Familia şi poliţiştii îi caută de trei zile

Juhász Péter(medalion) a plecat de acasă duminică spre Padiş iar de joi nu a mai dat semne de viaţă.

Un tânăr în vârstă de 29 ani din Ungaria este căutat de 3 zile în zona Padiş din Munţii Apuseni la solicitarea familiei care nu a mai putut lua legătura cu el, echipajele de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti reuşind să-I găsească doar maşina şi rucsacul cu documentele de identitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit purtătorului de cuânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu, tânărul, Juhász Péter, a plecat în Munţii Apuseni în urmă cu o săptămână, pe 13 octombrie, cu destinaţia Padiş, iar începând de joi, familia sa nu a mai reuşit să vorbească cu el.

Tânărul are o înălţime de 1,78 m, în jur de 75 - 80 de kg, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten, cu început de calviţie frontală, constituţie atletică, are mustaţă şi barbă îngrijite, poartă ochelari de vedere, fără alte semne particulare.

Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care acesta o purta la data dispariţiei.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

De vineri, echipaje mixte de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti îl caută pe tânărul din Ungaria însă, până în până în prezent, au reuşit să îi găsească doar maşina şi rucsacul în care se aflau documentele sale de identitate. Acestea se aflau la buza unui aven adânc de 60 metri. Salvamontiştii au şi coborât aici, vineri, însă tânărul nu a fost, încă, găsit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: