Crimă pasională: Naşul şi-a înjunghiat, mortal, finul pentru că se iubea cu naşa

Crimă pasională: Naşul şi-a înjunghiat, mortal, finul pentru că se iubea cu naşa

Naşul şi-a ucis finul

Crima din satul bihorean Câmp s-a petrecut pe fondul unor mai vechi certuri între  naş şi fin. Acesta din urmă era bănuit că trăia o poveste de dragoste cu soţia naşului.  

O altercaţie între naş şi fin s-a lăsat cu o crimă. Ieri seară, după ora 21.30, Mihai Anghel, în vârstă de 53 de ani, l-a înjunghiat mortal pe Vasile Rădac, în vârsă de 46, pe care l-a acuzat că are relaţii soţia sa.

Vasile Rădac locuia în judeţul Arad, şi era finul lui Mihai Anghel.  El venise pentru câteva zile la mama sa, care locuieşte în satul bihorean Câmp. În cursul zilei de ieri, s-a ocupat transportul borhotului la cazan, urmând să prepare ţuica. La un momendat şi-a întâlnit naşul, cei doi luându-se la ceartă şi chiar la bătaie. În timpul altercaţiei finul şi-a lovit naşul în frunte cu  un metal, după care s-au despărţit. Două ore mai târziu s-au întâlnit din nou, la barul din localitate, unde au continuat cearta. La un momendat naşul a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe fin, care a decedat la scurt timp.

"Crima s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.30, în urma unui conflict spontan, pe fondul unor certuri mai vechi. Cei doi bărbaţi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Criminalul se află în arestul IPJ Bihor, şi urmează să fie prezentat Tribunalului cu propunere de arestare preventivă", ne-a spus Alin Leuce, procurorul de caz.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: