Corpul minorei dispărute a fost găsit sub apă, acoperit de crengi, lângă localitatea Sitani

Fekete Zorița Adriana, fetița de numai opt ani dispărută luni de acasă, din comuna Dobrești, a fost găsită moartă astăzi, lângă un stăvilar din albia Pârâului Vida. Corpul neînsuflețit al copilei a fost descoperit la circa cinci kilometri de casă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informațiilor transmise de către Alina Dinu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție al Județului Bihor, dispariția fetiței a fost sesizată poliției luni, în jurul orelor 10.00. „Familia minorei a sesizat Postul de Poliţie Dobreşti că duminică, în jurul orei 17.00, fetiţa a plecat din curtea casei unde se juca singură şi nu a mai revenit", relatează Alina Dinu. Potrivit rudelor, micuța mai dispăruse de acasă, cu trei zile înainte, când părinții au găsit-o la circa un kilometru de casă, în pădurea din Dobrești.  „Din declaraţia familiei rezultă faptul că minora avea dizabilităţi, nu vorbea, articulând doar nişte sunete", precizează Alina Dinu.

Au căutat-o două ore în apă

Astăzi, în jurul orei 14.00, echipele de căutare formate din scafandri pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Crişana au găsit corpul neînsufleţit al micuţei lângă un stăvilar din albia Pârâului Vida, sub apă, la o distanţă de aproximativ cinci kilometri de locul de domiciliu, din care aproximativ 3,5 km de pădure şi 1,5 km de-a lungul apei, între localităţile Luncasprie şi Sitani. „După o căutare amănunţită timp de două ore, în zona localităţii Sitani, la o adâncime de circa 50 cm, a fost descoperit trupul neînsufleţit al fetiţei, acoperit de crengi", informează Cristian Herțe, ofițer relații publice la ISU Crișana. „Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei. În urma examinării sumare a cadavrului nu au fost observate urme vizibile de violenţă, în cauză neexistând suspiciuni de omor", spune Alina Dinu.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările