Cine sunt milionarii care vânează anul acesta mistreţii lui Ţiriac pe domeniul de la Balc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prinţul Dimitrie Sturdza
Prinţul Dimitrie Sturdza

Prinţul Dimitrie Sturdza (foto), designerul Stefano Ricci, Wolfgang Porche şi Csanyi Sandor, preşedintele OTP Bank din Ungaria, dar şi Tinu Sebeşanu, fondatorul Trend Hospitality, cel care a adus în România lanţul Ramada, se numără printre invitaţii milionarului Ion Ţiriac la tradiţionala partidă de vânătoare care se desfăşoară în aceste zile pe domeniul de la Balc.

Faţă de alţi ani, invitaţii au sosit în cursul zilei de joi, cu cu avioane personale sau închiriate în regim charter. 

„Eu vin de la 2000 de kilometri, în fiecare an, ca să particip la această partidă de vânătoare”, a declarat prinţul Dimitrie Sturdza, în timp ce designerul Stefano Ricci a ţinut să precizeze că nu vin ca să împuşte ori să vâneze ci pentru a fi împreună. „Asta e cel mai important. Iubim România”, a spus Ricci, joi seara, la sosirea pe Aeroportul din Oradea. 

În acest an, designerul venit în România împreună cu cei doi fii ai săi, pentru că doreşte să păstreze vie această tradiţie. „E o tradiţie. Acum singura problemă e că îmbătrânim. De data asta, i-am adus pe cei doi fii ai mei”, a spus designerul care a dezvăluit şi că iubeşte bucătăria românească. „Mă gândesc tot anul la acest weekend, la preparatele care ne sunt pregătite. Mâncarea românească este foarte gustoasă”, a mai explicat el. 

Vineri, pe domeniul de la Balc vor avea loc două partide, în timp ce sâmbătă se va desfăşura o partidă de vânătoare, pentru care din sat au fost tocmiţi mai mulţi gonaci, care au intrat pe poarta domeniului îmbarcaţi în 6 microbuze. 

Din cauza epidemiei de pestă porcină, la intrarea pe domeniul de vânătoare s-au instituit măsuri stricte, fiecare maşină fiind dezinfectată la intrare.

Vânătoarea se desfăşoară la Balc în acest weekend, vineri şi sâmbătă.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite