Cetăţean maghiar, depistat la frontieră în timp ce încerca să introducă ilegal o tonă de detergent Ariel

Cetăţean maghiar, depistat la frontieră în timp ce încerca să introducă ilegal o tonă de detergent Ariel

Foto ilustrativ

Un cetăţean maghiar a încercat  să introducă ilegal în ţară o tonă de detergent. Bărbatul a fost depistat de poliţiştii de frontieră de la Salonta, i s-a  confiscat marfa şi a fost amendat cu 1.000 de lei. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Krisztian Gabor D, în vârstă de 34 ani, a trecut prin prunctul de trecere a fontierei la volanul unei autoutilitare Iveco, şi  potrivit actelor, transporta pungi din plastic către o societate comercială din România.

"La controlul fizic al autoutilitarei s-a constatat faptul că în compartimentul destinat mărfii se afla ascunsă, prin metoda "capac", marfa declarată în acte se află în faţă, iar în spatele acesteia este ascunsă marfa fără acte, o tonă de detergent ambalată în cutii şi recipiente marca Ariel, pentru care şoferul nu deţinea acte de provenienţă", a precizat comisar şef Dan Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Oradea.

Detergentul urma să fie comercializat în Oradea şi Salonta. Toată marfa a fost confiscată, iar şoferul a fost amendat cu 1.000 de lei


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: