VIDEO Ce pronostic are Ion Ţiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

VIDEO Ce pronostic are Ion Ţiriac pentru Simona Halep, la Australian Open

Simona Halep

Simona Halep a suferit o accidentare în urma meciului disputat cu australianca Destanee Aiava în primul tur de la Australian Open. Ion Ţiriac este de părere că jucătoarea noastră va ajunge în finală dacă o să reziste meciului programat joi dimineaţa, de la ora 10.00, cu Eugenie Bouchard din Canada.

„Eu cred că dacă intră pe teren, şi dacă termină, înseamnă că o să termine turneul. Dacă termină meciul de mâine (n.r joi). Pare că accidentarea de la gleznă nu este atât de gravă cum se credea, dar nu e atât de bine pe cât trebuia. A aterizat pe picior exact ca la Roma, numai Slavă Domnului nu atât de grav”, a declarat Ion Ţiriac.

Simona Halep joacă mâine dimineaţă, de la ora 10.00, cu Eugenie Bouchard din Canada.

Românca a efectuat un antrenament lejer după accidentarea la gleznă din primul joc

Simona Halep s-a antrenat azi, de la ora 15 locală (6.00 la Bucureşti), pe unul dintre terenurile secundare ale complexului de la Melbourne. Ea a stat în jur de 20 de minute pe teren, timp în care a lovit mingea cu Andrei Pavel. Avea glezna stângă bandajată complet, cu o faşă rigidă, dar a părut că se simte bine. N-a şchiopătat, dar nici nu a forţat.

Lângă ea s-au aflat cei doi antrenori, Cahill şi Pavel, mama ei, preparatorul fizic şi kinetoterapeutul.
Antrenorul Darren Cahill a declarat la ESPN că Simona Halep a efectuat un RMN: nu e vorba de o ruptură, însă glezna este inflamată, iar jucătoarea noastră resimte dureri mari în acea zonă. Rămâne de văzut cum se va comporta glezna Simonei în meciul de mâine cu Bouchard, când va exista mut mai multă presiune pe acea zonă.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: