Bolid de 42.000 de euro confiscat la intrarea în ţară. Ce au descoperit poliţiştii şi reacţia tinerilor din maşină

Bolid de 42.000 de euro confiscat la intrarea în ţară. Ce au descoperit poliţiştii şi reacţia tinerilor din maşină

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Borş

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borş - judeţul Bihor au descoperit la controlul de frontieră de săptămâna trecută un autoturism marca Mercedes Benz, în valoare de 200.000 lei, căutat de autorităţile din Franţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

La volanul autoturismului căutat de francezi se afla un cetăţean român, S.E. în vârstă de 27 de ani, care s-a prezentat la sfârşitul săptămânii trecute la Punctul de Trecere al Frontierei Borş - I.T.P.F. Oradea, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, informează Poliţia de Frontieră. Şoferul autoturismului Mercedes Benz, fabricat în 2017 şi înmatriculat în Franţa, era însoţit de Z.I, în vârstă de 24 de ani. 

Poliţiştii de frontieră au constatat că maşina era trecută ca „bun folosit ca probă în cadrul procedurilor penale“, alertă introdusă de autorităţile franceze în urmă cu cinci zile. Pasagerul din dreapta a declarat că aducea autoturismul în ţară pentru un prieten, fără să ştie că acesta este în atenţia autorităţilor. 

Maşina a rămas la sediul S.P.F. Borş, poliştii efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: