Blonda de la Prefectură şi-a dat demisia

Blonda de la Prefectură şi-a dat demisia

Adelina Coste

După ce ieri, deputatul PDL Bihor, Ştefan Sermi, şi-a anunţat demisia din fruntea partidului, astăzi, un alt membru PDL, părăseşte funcţia de conducere. Este vorba despre subprefectul Adelina Coste, care şi-a dat demisia de la Prefectură.

Ştiri pe aceeaşi temă

Subprefectul Adelina Coste îşi motivează plecare prin dorinţa de a putea candida la Consiliul Local Oradea. "Demisia din fucţia de suprefect mi-am înregistrat-o pe 29 martie, iar motivul constă în faptul că doresc să candidez la Consiliul Local pe lista PDL", a spus Adelina.

Ea va continua să exercite prerogativele funcţiei de subprefect până ce Guvernul va emite un act administrativ pentru eliberarea din funcţie şi pentru numirea unui înlocuitor,  care a fost propus. Este vorba despre Sorin Buhaş, directorul Direcţiei de Tineret şi Sport Bihor.

Femeie de carieră

Adelina Coste,a fost şefa Cancelariei Prefectului de Bihor - Gavrilă Ghilea, şi a preluat funcţia de subprefect, anul trecut  la începutul lunii septembrie. Blonda Adelina Coste este juristă de profesie şi s-a remarcat repede în PDL Bihor, după ce a ajuns în partid ca urmare a fuziunii dintre Partidul Democrat cu PLD. În 2008 Adelina Coste a devenit consilier local al PDL, ocupând apoi şi funcţia de şefă a Cancelariei Prefectului


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările