Adolescenta care şi-a înjunghiat bunica fiindcă n-a lăsat-o să-şi vadă tatăl a fugit de acasă şi este de negăsit de două zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Abigail Bordaş, adolescenta dispărută
Abigail Bordaş, adolescenta dispărută

Adolescenta de 13 ani care şi-a înjunghiat bunica de mai multe ori într-un apartament de la periferia oraşului Oradea a dispărut imediat după ce a comis fapta. Poliţiştii au făcut publică fotografia tinerei.

Abigail Bordaş a plecat de acasă miercuri, 8 august, în jurul orei 18.30, imediat după ce şi-a înjunghiat bunica, şi de atunci nu a mai revenit. Potrivit informaţiilor furnizate de către biroul de presă al Poliţiei Bihor, adolescenta are aproximativ 1,60 m înălţime, 53 kg, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituţie slabă, nu are semne particulare şi a plecat de acasă îmbrăcată în maiou negru, blugi scurţi, pantofi sport, negri cu alb.

"Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", au precizat poliţiştii orădeni.

Nu răspunde penal

Chiar dacă fapta pe care a comis-o tânara de 13 ani este una gravă, ea nu va răspunde penal.
În ce priveşte starea de sănătate a bunicii, aceasta este stabilă, victima fiind transferată de pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean la Chirurgie. Potrivit unor surse, adolescenta, crescută de o mamă singură şi de bunică, ar fi comis fapta violentă pentru că nu a fost lăsată să-şi vadă tatăl.

Bărbatul ar fi părăsit-o pe mama fetei când aceasta era gravidă şi a avut proces cu femeia, care a solicitat instanţei să emită ordin de restricţie, pentru a-i interzice să o mai vadă. Ulterior, tot femeia l-a dat în judecată ca să fie obligat să-şi exercite drepturile părinteşti.

În seara cu pricina, Abigail a vrut să iasă din casă ca să-i facă o vizită tatălui său, iar pentru că bunica a refuzat-o, a împins-o şi a trântit-o de pământ, iar apoi a înjunghiat-o de mai multe ori în spate, în zona cavităţii toracice.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite