Adolescent din Oradea căutat de Poliţie după o postare odioasă pe Facebook. „Şi-a asmuţit câinele pe o biată pisică, pe care a ucis-o“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginile postate de tânăr
Imaginile postate de tânăr

Un adolescent din Oradea care şi-a asmuţit câinele pe o pisică, iar apoi a filmat cum patrupedul o fugăreşte şi o ucide, este acum căutat de Poliţie.

În înregistrare, tânărul filmează un copac în care pisica se căţărase de teama câinelui, iar când aceasta cade patrupedul o prinde şi o ucide.

Filmul a fost distribuit pe mai multe grupuri ale iubitorilor de animale care solicită măsuri împotriva "criminalului", elev la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Oradea.

"Şi-a asmuţit câinele pe o biată pisică, pe care a ucis-o. Comentariul lui la acest video a fost "aşa stăpân, aşa câine". Să înţelegem că a recunoscut singur că e criminal în devenire. V-aş ruga să distribuiţi în toate grupurile, ca toată România să-i cunoască fapta", a scris o orădeancă, care a postat şi imagini cu profilul adolescentului susţinând că persoana l-a dat în vileag ar fi fost ameninţată de el şi constrânsă să şteargă filmuleţul.

Contactată pe marginea înregistrării, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Dinu, a declarat miercuri, 27 martie, că poliţiştii au pornit deja o anchetă în caz. "Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Oradea s-au autosesizat în urma postării apărute în mediul online şi efectuează verificări urmând ca în funcţie de rezultat să se dispună măsuri legale", a declarat comisarul şef Alina Dinu.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite