Acuzaţii grave ale unui cunoscut sportiv la adresa personalului medical în cazul morţii tatălui său: „L-aţi lăsat să moară ca un câine, singur în patul lui“

Acuzaţii grave ale unui cunoscut sportiv la adresa personalului medical în cazul morţii tatălui său: „L-aţi lăsat să moară ca un câine, singur în patul lui“

Alexandru Lungu senior, alături de fiul său şi fosta soţie, Valeria Lungu

Tatăl cunoscutului luptător Alexandru Lungu a murit, sâmbătă, sportivul luându-şi rămas bun de la părintele său prin mesaje emoţionante postate pe Facebook. În unele dintre aceste mesaje îi acuză pe medicii din Spitalului de Psihiatrie, unde seniorul era internat, că l-au „lăsat să moară ca un câine”.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Ai plecat dintre noi, tatăl meu scump şi drag!. Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi mereu până în ultima clipă. Te rog să mă ierţi dacă ţi-am greşit vreodată, te rog să mă ierţi că nu am fost mereu aproape. Ai zis odată că două săbii nu au loc într-o teacă, era vorba ta. Ai fost şi rămâi cel mai puternic şi mai curajos om care a existat vreodată. Am fost şi sunt mândru că sunt fiul tău. Nu a fost şi nu va mai fi unul ca tine. Îţi mulţumesc că m-ai îndrumat spre sport şi întotdeauna mi-ai spus să fiu bun şi corect. Îţi mulţumesc că mi-ai dat cărţi să citesc, să fiu om educat şi cult. Mi-e foarte dor de tine. Odată cu tine a murit o parte din mine. Nimic nu va mai fi la fel. A rămas un gol mare în sufletul meu!  Odihneşte-te în pace suflet nobil şi curat!Te iubesc!" a postat sâmbătă după-amiaza sportivul. 

Duminică, însă, Alexandru Lungu a revenit cu o nouă postare, în care îi acuză personalul medical din Spitalul de Psihiatrie Oradea, unde tatăl său era internat, de neglijenţă. Sportivul spune că tatălui său i s-a făcut rău de dimineaţă, a avut dureri în piept, vărsături, ameţeli, iar personalul medical l-a tratat cu un Nospa. 

"Să ne ferească Dumnezeu să ajungem în spitalele din Oradea, că nu mai avem nicio şansă, murim nevinovaţi.L-aţi lăsat să moară ca un câine, singur în patul lui. La ora 12.00, când deja era fără puls, aţi chemat SMURD! Vă bateţi joc de fiinţele umane pe care ar trebui să le supravegheaţi. Păcat că în 2019 încă beneficiem de medici şi asistenţi sub nivelul mediocru, care habar nu au care le este rolul. Ne pierdem părinţi, copii, pentru că suntem depăşiţi de situaţie şi lăsăm lucrurile să decurgă aşa în continuare! Totul a devenit o ruletă rusească, scap, nu scap, totul e lăsat în voia sorţii, nimeni nu vrea să studieze, să evolueze, totul se rezumă la «Nu ştii pe cineva, cât m-ar costa să intru în serviciul respectiv pentru că sunt pensii şi salarii mari». Vai de noi şi de soarta noastră", a postat, duminică, luptătorul. 

Alexandru Lungu senior a fost campion, asemeni celebrului său fiu, însă la lupte libere şi el a fost cel care l-a îndemnat spre sport, după cum a spus chiar Sandu Lungu junior, în numeroase rânduri. 

Alexandru Lungu senior mai are două fete, din a doua căsătorie, care au moştenit înclinaţia spre sporturi de luptă de la tatăl lor. Şarolta şi Barby Lungu practică judo şi au zeci de premii în competiţii naţionale şi internaţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: