#Şîeu la Oradea: angajaţii unei firme protestează întreaga zi, în frunte cu patronul

#Şîeu la Oradea: angajaţii unei firme protestează întreaga zi, în frunte cu patronul

Foto: ebihoreanul.ro

Toţi angajaţi unei firme din Oradea fac grevă generală, vineri, pe parcursul întregii zile, iniţiativa aparţinând patronului societăţii, Cosmin Bursaşiu, vicepreşedinte al Asociaţiei Oradea Civică, care a preluat modelul omului de afaceri sucevean Ştefan Mandachi.

În frunte cu şeful lor, angajaţii societăţii Reifen Trade s-au aliniat pe DN1, la ieşirea din Oradea spre judeţul Cluj, strigând "Grevă generală", "PSD, ciuma roşie", "Nu vrem dictatură", ţinând în mâini pancarte cu mesaje  "Nu plătim taxe hoţilor", "15 martie grevă generală", "Aţi reuşit, ne-aţi unit", "Nu acceptăm dictatura", "Onoare, cinste şi dreptate" şamd.
 
Oamenii stau pe marginea şoselei întreaga zi, protestând câte jumătate de oră, cu pauze de câte o jumătate de oră pentru a se încălzi.
 
"Noi considerăm că ăsta e modelul pe care trebuie să-l urmăm. 15 minute pot însemna doar o pauză de ţigară, dar noi considerăm  că trebuie să facem o grevă generală în toată ţara pentru că tot ce se întâmplă devine de nesuportat. Vrem să rămânem în Europa, să trăim într-un stat de drept în care legile să fie egale pentru toţi. Plătim o grămadă de bani ca taxe şi impozite şi toţi aceşti bani sunt sifonaţi prin diverse metode, se plătesc o grămadă de pensii speciale, iar noi am obosit să tot plătim taxe şi impozite fără să ni se întoarcă înapoi aproape nimic", a declarat patronul firmei, Cosmin Bursaşiu.
 
Potrivit lui Bursaşiu, activitatea firmei sale este întreruptă total în cursul zilei de vineri,angajaţii săi nu recepţionează marfă, nu preiau comenzi, nu livrează anvelope şi nu activează nici măcar în comerţul online, anunţ postat şi pe site-ul propriu.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: