Şcoală de turism sub licenţa renumitei şcoli hoteliere din Lausanne. Unde va funcţiona şi ce specializări propune

Şcoală de turism sub licenţa renumitei şcoli hoteliere din Lausanne. Unde va funcţiona şi ce specializări propune

În România se înfiinţează o şcoală postliceală de turism sub licenţa École Hôtelière de Lausanne, considerată una dintre cele mai bune şcoli de ospitalitate la nivel mondial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şcoala va funcţiona la Oradea, în cadrul Colegiului Economic Partenie Cosma, contractul de colaborare între colegiu şi Fundaţia Didactica, deţinătoarea licenţei pentru această şcoală în România, primind deja acordul de principiu al Consiliului municipal
 
„Până la autorizarea provizorie a cursurilor, care se vor organiza în cadrul Colegiului Economic Partenie Cosma sub coordonarea şi licenţa École hôtelière de Lausanne, în campusul şcolar al colegiului recent restaurat din fonduri europene se vor organiza cursuri de perfecţionare cu două specializări: executive chef şi manager în industria ospitalităţii, cursuri care se vor transforma în specializări ale învăţământului postliceal după autorizare”, se precizează în hotărâre.
 
În document se menţionează, de asemenea, încheierea între conducerea colegiului şi fundaţie a unui protocol de colaborare, în baza căruia va pune la dispoziţia acesteia baza materială necesară funcţionării şcolii.
 
École Hôtelière de Lausanne este una dintre cele mai bune şcoli de ospitalitate la nivel mondial, fiind cotată pe primul loc în lume de către QS World University Ranking for Hospotality and Leisure Management în 2020 şi de către CEO World ranking.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările