„Îndrăgostiţii din Ancona” şi Romeo şi Julieta urcă pe scena Teatrului de Stat Oradea

„Îndrăgostiţii din Ancona” şi Romeo şi Julieta urcă pe scena Teatrului de Stat Oradea

Actorii orădeni știu cum să atragă spectatorii

Luna aprilie este luna romantismului la Teatrul de Stat Oradea. Două premiere vor încânta publicul în luna care urmează.„ Îndrăgostiţii din Ancona" şi „Romeo şi Julieta" sunt spectacolele care vor bucura inimile spectatorilor orădeni. Alături de aceste două premiere, orădenii mai pot aplauda îndrăgitele piese „Şi miniştri calcă strâmb" sau „Soare pentru doi".

Ştiri pe aceeaşi temă

Prima surpriză a lunii aprilie va avea loc în data de 8 aprilie când va fi pus în scenă spectacolul Îndrăgostiţii din Anoca (avanpremieră), în timp ce Romeo şi Julieta va avea avanpremiera în data de 15 aprilie.

Dacă tragica iubire dintre Romeo şi Julieta va face din nou romanticii să suspine în faţa nefericitului deznodământ, încurcăturile din Ancona pot aduce zâmbetul pe buzele spectatorilor.

Acţiunea se petrece în orăşelul italian Ancona, într-o veche piaţetă, unde apropierea dintre case şi vulcanicul sânge latin fac imposibile păstrarea secretelor. Cel mai important om din oraş este bogătaşul Tomao Nicomaco, un Don Juan văduv, aflat la ultima tinereţe. El are o fată, Lucia, bâlbâită şi mioapă pe care doreşte să o mărite cu Giovanni, proprietarul unei cafenele din apropiere. În vecinătatea lor mai locuieşte şi Agnese, patroana unui motel, fosta iubită a lui Don Tomao, o femeie care ştie tot şi spune tot. Aceleaşi "calităţi" le are şi Dorina-menajera, amanta lui Don Tomao.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările