Încep lucrările de reamenajare a Pieţei Bucureşti, care va avea două giraţii

Încep lucrările de reamenajare a Pieţei Bucureşti, care va avea două giraţii

Zona din fața gării va fi modernizată

Municipalitatea a predat miercuri amplasamentul pentru lucrările de modernizare a Pieţei  Bucureşti - Acces la Gara CFR Oradea. Execuţia lucrărilor va demara luni, valoarea totală a contractului fiind de peste 1.700.000 de lei, fără TVA.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform contractului încheiat între Primăria Oradea şi firma Drumuri Orăşeneşti, aceasta din urmă va începe execuţia lucrărilor de luni, 9 mai.  Lucrările  se vor întinde pe o perioadă de trei luni şi vor fi executate în Piaţa Bucureşti, respectiv pe tronsonul cuprins între strada Berzei şi strada Săvineştilor. În această zonă urmează să fie executate două giraţii.

Parcare

Pe platoul din faţa Gării CFR se vor amenaja locuri de parcare, se va reface spaţiul verde din faţa gării, se va reface suprafaţa carosabilă (mixtura asfaltică) de pe întregul tronson şi se vor executa corecţiile necesare la carosabil pentru colectarea în condiţii optime a apelor pluviale. În final, se vor efectua marcajele de delimitare şi trecerile de pietoni. Valoarea contractului (proiectare şi execuţie) este de peste 1.720.000 lei (fără TVA).Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările