În această săptămână va fi desemnată cea mai bună Bibliotecă Publică din județ

Bihorul sărbătorește săptămâna națională a bibliotecilor printr-o serie de evenimente culturale în care copii și profesori pun pe tapet importanța lecturii. Evenimentul va fi încununat de atribuirea marelui trofeu celei mai bune biblioteci publice din județ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna Națională a Bibliotecilor a demarat la Oradea prin concursul de cultură generală „Tombola cunoașterii". Mânine, 21 aprilie,  copiii de la grădinița 45 vor demonstra „Magia lecturii", iar Școala Alexandru Mureșanu va încânta prin expoziția „Gânduri de primăvară". Elevii liceului Transilvania vor afla în aceeași zi cum Cartea devine „leac pentru minte și suflet", alături de lectorul universitar Dana Sala.

Marele trofeu

Decernarea Trofeului Biblioteca pentru cea mai bună instituție publică de profil din județ va avea loc joi, 22 aprilie, în prezența bibliotecarilor bihoreni.

Întâlniri cu cititorii

Vineri, 23 aprilie, evenimentele vor continua prin Întâlniri cu Cititorii, organizate de lelevi ai școlii generale Girișul de Criș. În aceeași zi, va avea loc închiderea festivă a cursului de IT pentru seniori, din cadrul biblionet. Elevii de la școala generală Cordău vor susține acțiunea „Citim, învățăm, ne jucăm", iar preșcolarii grădiniței 25 vor afla „Cum arată biblioteca și care este rolul ei".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările