Voluntarii din categoria 50+, la mare căutare pentru organizarea unui important festival de film din România

Voluntarii din categoria 50+, la mare căutare pentru organizarea unui important festival de film din România

O parte din echipa Serile Filmului Românesc   Foto Facebook

Organizatorii festivalului speră că prin contribuţia voluntarilor 50+ vor reuşi să pună generaţiile în dialog. Ediţia de anul acesta a Serilor Filmului Românesc (SFR) se va desfăşura în perioada 30 septembrie-4 octombrie 2020, la Iaşi, fiind dedicată lui Horaţiu Mălăele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR) deschide un nou apel pentru voluntari, de această dată, pentru cei din categoria de vârstă 50+. Principalul scop al acestui apel este de a pune în dialog generaţiile prin voluntariat, implicare şi activitate de organizare.

Doritorii se pot înscrie la adresa artisong.iasi@gmail.com sau direct pe pagina de facebook a festivalului SFR. Înscrierea trebuie să conţină datele candidatului (nume, prenume, vârstă, telefon, adresă), o fotografie, dar şi câteva rânduri prin care să motiveze dorinţa de a fi voluntar.

Perioada de înscrieri este 1 iulie – 10 august.

„Am lansat acest apel tocmai pentru că ni se pare extrem de important să ne uităm la cei care au experienţă de viaţă, dar care, poate nu au participat niciodată la asemenea evenimente ca voluntari. Cred că va fi foarte interesant să-i vedem în acţiune, să se bucure de întâlnirea cu invitaţii din lumea filmului şi să facă voluntariat, cot la cot cu generaţia de 16+. Sperăm că totul va decurge bine în ceea ce ţine de sănătatea publică, până în toamnă, şi că vom putea să ne bucurăm împreună de ediţia a 11-a”, precizează Andrei Giurgia, directorul SFR.

Ediţia a 11-a a festivalului SFR se va desfăşura în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2020, în mai multe locuri din Iaşi. Ediţia îi este dedicată actorului şi regizorului Horaţiu Mălăele.

Vă mai recomandăm şi:

Serile Filmului Românesc îl sărbătoresc pe Cristian Mungiu la Iaşi  VIDEO

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: