VIRAL. Ambasada Suediei îl ironizează pe Costel Alexe. „Pizza cu banane, alune, BAM, BAM, ştiţi voi” VIDEO

VIRAL. Ambasada Suediei îl ironizează pe Costel Alexe. „Pizza cu banane, alune, BAM, BAM, ştiţi voi” VIDEO

Costel Alexe / Captură Youtube ZiaruldeIaşi

Ambasada Suediei din Bucureşti a postat astăzi un mesaj pe pagina oficială, prin care îl ironizează pe fostul ministru al Mediului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, a fost ironizat printr-o postare făcută pe pagina oficială de Facebook a Ambasadei Suediei la Bucureşti. 

”Din meniul de prânz al ambasadei: pizza cu banane, curry, brânză şi stafide, alune, BAM BAM, stiţi voi. Not a joke”, au scris cei care se ocupă de pagina Ambasadei Suediei
 
Postarea face referire la imaginile apărute ieri, din timpul unei şedinţe a Consiliului Judeţean Iaşi, când Costel Alexe a avut din nou dificultăţi în a pronunţa câteva cuvinte în limba engleză. 
 
Liderul PNL Iaşi a stâlcit denumirea unei asociaţii şi, iritat că nu poate pronunţa corect cuvintele, a continuat cu „bam, bam, bam”. 
 
„Proiect de hotărâre privind aprobarea valorii cotizaţiei judeţului Iaşi, în calitate de membru fondator al Asociaţiei ATRIUM - Architecture of Totalitarian Regimes of the 20th Century in Europe and Urban Memory, pe anul 2021.”
 

 
Jenat de situaţie, Costel Alexe trece mai departe, amuzându-se alături de colegii din Consiliul Judeţean Iaşi. Nu este pentru prima dată când Costel Alexe este încurcat de limba engleză. Un videoclip înregistrat la o conferinţă de la Madrid a devenit viral şi anul trecut, când fostul ministru încerca să îşi citească discursul.  
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările