Violonistul ieşean Adrian Berescu, înmormântat în aplauze şi sunet de motoare VIDEO

Violonistul ieşean Adrian Berescu, înmormântat în aplauze şi sunet de motoare VIDEO

Imagini de la înmormântarea lui Adrian Berescu

Talentatul muzician din cvartetul „Ad Libitum" a fost condus pe ultimul drum de câteva sute de oameni. Dintre aceştia, peste 100 au venit pe motociclete.

Ştiri pe aceeaşi temă

În jurul amiezii, cimitirul „Eternitatea" a răsunat de sunetul motoarelor de motociclete, pe care Adrian Berescu le-a iubit atât de mult. Peste 100 de bikeri din Iaşi, dar şi din ţară, au ţinut să fie prezenţi la ultima întâlnire cu cel pe care l-au cunoscut sub numele Taz.


Daţi click pe imaginile de mai sus pentru prima fotogalerie de la înmormântarea lui Adrian Berescu

„Chiar dacă uneori îi plăcea să călătorească singur prin ţară, nu era un lup singuratic. Tot timpul avea un sfat bun pentru oricine, spunea bancuri şi era cu zâmbetul pe buze. Aşa vreau să mi-l aduc aminte", a spus Pavel Neamţu, din clubul MC Trust România.

Vezi mai jos ce a spus motociclistul Ciprian Asiminei despre Adrian Berescu:

După slujba de la capela cimitirului, cortegiul funerar s-a îndreptat către ultimul popas al artistului. Aici, Filip Papa, colegul lui Adrian Berescu în cvartetul „Ad Libitum", a rostit un discurs de rămas bun.

„O bucată imensă de suflet şi talent a fost sfâşiată din noi. Cei care au cântat cu el vor păstra veşnic în memorie sunetul viorii sale", a spus Filip Pipa.


Daţi click pe imaginile de mai sus pentru a doua fotogalerie de la înmormântarea lui Adrian Berescu

Auditoriul înlăcrimat şi-a luat rămas bun de la cel care a fost Adrian Berescu cu un ropot de aplauze, acestea fiind ultimele ovaţii primite de artistul ieşean.

Vezi mai jos momentul aplauzelor

Mai citiţi:

FOTO Violonistul Adrian Berescu: „Fără vioară, fără motor, fără aer nu am cum să rezist”

Violonistul ieşean Adrian Berescu, ucis de un şofer beat (FOTO)

UPDATE Violonistul ieşean Adrian Berescu, fondatorul Cvartetului „Ad libitum“, şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de motocicletă VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările