VIDEO Cum o umilea Ioan Becali pe judecătoarea căreia i-a dat şpagă, în sala de judecată. „Să vă ferească Dumnezeu să ajungă familia mea să conducă ţara”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un videoclip realizat în 2012, în sala de judecată în care era soluţionat dosarul „Transferurilor”, îl surprinde pe Ioan Becali umilind-o pe judecătoarea Geanina Terceanu. Joi seară, magistratul a fost reţinut de DNA după ce ar fi primit mită de 220.000 de euro chiar de la Becali, pentru a-l achita.

Filmarea din incinta Tribunalului Bucureşti a fost realizată de o persoana care se afla în sala de judecată la unul dintre termenele din dosarul „Transferurilor”.

Ioan Becali începe să ţipe la judecătoarea Geanina Terceanu, fiind nemulţumit de modul în care aceasta consemnase declaraţia unui martor. La un moment dat, impresarul o ironizează pe judecătoare întrebând-o dacă are cătuşe.

În ciuda comportamentului agresiv, niciunul dintre jandarmii aflaţi în sala de judecată nu intervine pentru a-l potoli pe Ioan Becali. Geanina Terceanu l-a achitat, în final, pe Ioan Becali şi pe ceilalţi oameni importanţi din fotbal judecaţi în acel dosar. Decizia avea însă să fie desfiinţată de instanţa superioară, care a dispus condamnarea la închisoare cu executare a tuturor inculpaţilor.

Dialogul dintre Ioan Becali şi judecătoarea Terceanu:

- Să vă ferească Dumnezeu să ajungă familia mea să conducă ţara asta. Să vă văd atunci dacă faceţi dreptate sau nu! Că trebuie să o faceţi! Cu biciul o faceţi, cu biciu trebuie să faceţi dreptate

-    Domnule Becali!

-    Da!

-    Poftiţi în faţă

-    Da, doamna judecătoare! Aveţi cătuşe?

-    Nu, eu nu am cătuşe

-    Poftiţi, doamna judecător. Cu ce vă pot fi de folos?

-    Deja am consemnat ce a zis martorul

-    Aaaa, dacă aţi consemnat. Sărut mâna, pot să vă sărut mâna? V-ar plăcea! Da ce doamnă! Sunteţi sub ordin să se scrie cum vrea martorul?

-    Domnule Becali!

-    Consimţiţi-mi să beau apă, că am probleme cu tensiunea ridicată. Vă rog frumos


Potrivit DNA, la momentul în care Ioan Becali o umilea pe judecătoarea, aceasta ar fi primit deja mai multe sume de bani de la acesta. „Din probele existente la dosarul cauzei a rezultat faptul că – pentru a pronunţa această soluţie de achitare – inculpata Terceanu Geanina a primit de la inculpaţii Becali Ioan, Becali Victor şi de la suspectul Borcea Cristian în mai multe tranşe, suma totală de 220.000 de euro, începând cu luna aprilie 2009 şi până în luna mai 2012. Sumele de bani primite cu titlu de mită au fost remise magistratului de către cele trei persoane fie personal fie prin intermediar, în diferite locaţii din Bucureşti şi judeţule Ilfov şi Ialomiţa”, a precizat DNA

Procurorii au mai arătat că judecătoarea ar fi folosit o parte din banii primiţi în pentru achiziţionarea unei locuinţe.
 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite