VIDEO Ultimele imagini din ziua tragediei cu cei patru membri ai SMURD Iaşi care au murit după prăbuşirea elicopterului în Republica Moldova

VIDEO Ultimele imagini din ziua tragediei cu cei patru membri ai SMURD Iaşi care au murit după prăbuşirea elicopterului în Republica Moldova

Ultimele imagini cu salvatorii de la Iaşi care au murit în accidentul aviatic din Republic Moldova

Cei patru membri ai echipajului SMURD care s-a prăbuşit în Republica Moldova au fost surprinşi într-un fimuleţ realizat pe stadionul Dinamo din Chişinău, în timp ce transferau o femeie de 85 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

În imaginile surprinse de reprezentanţii Protecţie civile a Republicii Moldova apar atât medicul ieşean Mihaela Dumea, cât şi asistentul Gabi Sandu.

Cei doi salvatori, alături de alte cadre medicale din Republica Moldova, au preluat o pacientă de 85 de ani care suferea de bronhopneumonie şi insuficienţă respiratorie din Vulcăneşti, pe care au transportat-o la Chişinău. 

La finalul intervenţiei doctoriţa Mihaela Dumea oferind un interviu în care a vorbit despre starea pacientei. "Starea ei este gravă, dar cu tratament adecvat îşi poate reveni", spunea, cu puţin timp înaintea tragediei, doctoriţa Mihaela Dumea.

Alături de doctoriţa din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, în accidentul aviatic ce a avut loc joi, 2 iunie, în Republica Moldova, au mai decedat asistentul Gabi Sandu, pilotul Doru Gavril şi copilului Voicu Şocae.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: