VIDEO Tramvai vs BMW, un nou episod: reacţia unui vatman moldovean în faţa unui bolid de pe şine. Zeci de alte tramvaie şi maşini au rămas blocate

VIDEO Tramvai vs BMW, un nou episod: reacţia unui vatman moldovean în
faţa unui bolid de pe şine. Zeci de alte tramvaie şi maşini au
rămas blocate

BMW a blocat traficul pentru câteva zeci de minute FOTO Ziarul de Iaşi

Zeci de maşini şi tramvaie au rămas blocate miercuri dimineaţă, 15 ianuarie, la Iaşi, după ce un BMW s-a defectat pe linia de tramvai. Coada formată s-a întins pe sute de metri, printre vehiculele blocate fiind şi cel puţin 10 tramvaie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul rutier a avut loc în zona Târgu Cucu din Iaşi, una dintre cele mai aglomerate din oraş, mai ales la orele dimineţii. 

Un BMW rula pe linia de tramvai, în condiţiile în care în zonă sunt două benzi de deplasare, cu tot cu cea de rulare a tramvaiului. La un moment dat, din cauza unei defecţiuni, şoferul nu a mai putut să pornească maşina. 

Bolidul a rămas pe şine timp de câteva zeci de minute, în spatele său aflându-se zeci de tramvaie şi maşini. La faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Poliţia Locală.

Potrivit martorilor, vatmanul din primul tramvai blocat a reacţionat cu calm la situaţia creată, nu l-a claxonat pe şoferul din BMW şi a aşteptat liniştit ca maşina să fie ridicată de pe şine.

Traficul a revenit la normal abia după ce SUV-ul a fost ridicat cu o platformă de pe linia de tramvai.

Reprezentanţii Poliţiei Locale ne-au transmis că şoferul bolidului nu a fost amendat, fiind vorba de o defecţiune a maşinii şi nu o încălcare a regulilor rutiere. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: