VIDEO Tâlhărie cu regie. Un ieşean şi-a înscenat propriul jaf fără să ştie că era filmat de camerele de supraveghere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 34 de ani, din Iaşi, este cercetat de inducerea în eroare a organelor judiciare după ce a plăsmuit o faptă de tâlhărie la care ar fi fost victimă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, în noaptea de 8 spre 9 martie, o femeie din municipiu a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei a fost victima unei tâlhării. Concret, individul a precizat că ar fi fost bătut şi i s-ar fi furat 1.100 de lei, presupusa agresiune având loc într-un bloc din oraş.

„În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate ulterior de către poliţişti, s-a constatat faptul că, bărbatul de 34 de ani, ar fi determinat-o pe soţia sa să sesizeze instituţiile competente cu privire la faptul că, în timp ce el s-ar fi aflat în scara blocului, ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie calificată. Fiind audiat, bărbatul a susţinut faptul că ar fi fost victima infracţiunii”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Aceştia au mai arătat că susţinerile bărbatului au fost false şi că acesta ar fi înscenat totul. Ceea ce l-a dat de gol pe bărbat a fost imaginile de pe camerele de supraveghere, care l-au surprins pe individ fără ca acesta să ştie că a fost filmat.

„Cercetările continuă, subcoordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun”, au mai precizat reprezentanţii Poliţiei.

Tâlhărie regizată la Iaşi 

Iaşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite