VIDEO Sex oral pe stradă, în centrul Iaşului. Deznodământul unui caz similar: partenera, drastic sancţionată de justiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scene similare celei de la Iaşi au avut loc în Oradea, în 2017
Scene similare celei de la Iaşi au avut loc în Oradea, în 2017

Cei doi tineri de 25, respectiv 30 de ani, filmaţi în timpul unei felaţii pe stradă, în municipiul Iaşi,  sunt cercetaţi pentru pentru ultraj contra bunelor moravuri şi riscă până la doi ani de închisoare.

Cazul celor doi tineri din Iaşi nu este singular, o scenă similară având loc, în octombrie 2017, în oraşul Oradea. Atunci, doi tineri, băiat şi fată, au făcut sex în Piaţa Unirii din Oradea, scenele explicite fiind transmise, live, pe Facebook.

După ce filmarea a devenit publică, anchetatorii s-au sesizat şi au deschis un dosar penal celor implicaţi. În cazul de la Oradea, incriminat a fost şi un amic de-al tânărului implicat în scena sexuală, acesta fiind acuzat că a filmat şi a transmis pe Facebook imaginile explicite.

Ştefan Covâşdan, partenera lui din videoclip, Florica H. şi amicul Mihai N. au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradeai pentru ultraj contra bunelor moravuri. În timpul procesului, Covâşdan a murit într-un accident rutier, astfel că, la momentul pronunţării sentinţei, judecătorii din Oradea au dispus încetarea procesului penal în cazul său.

Florica H. a primit, pe 19 martie, prin sentinţa Judecătoriei Oradea, o amendă penală de 3.000 de lei în timp ce Mihai N a fost sancţionat cu o amendă penală de 1.500 de lei. Sentinţele au rămas definitive acum câteva zile, pe 12 iunie, după ce Curtea de Apel Oradea a respins apelul Floricăi Haraga.

Doi tineri de 25 şi 30 de ani, din Iaşi, a fost filmaţi în ce fac sex oral pe o stradă din oraş. Amândoi au fost sancţionaţi contravenţional şi puşi sub acuzare. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite