Scene şocante filmate la Iaşi. Bătrân lovit brutal cu piciorul după un conflict verbal pe stradă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este lovit în şale şi, ulterior, e aproape de a se prăbuşi la pământ
Bărbatul este lovit în şale şi, ulterior, e aproape de a se prăbuşi la pământ

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe după ce un bărbat de 45 de ani a lovit, pe stradă, cu piciorul, un bătrân de 70 de ani.

Scena violentă a avut loc în cursul zilei de duminică, 27 decembrie, pe strada Rediu din municipiul Iaşi. Pe imaginile surprinse de un martor se observă cum bărbatul de 45 de ani, ce avea să fie, ulterior, identificat de poliţişti, îl loveşte cu piciorul în zona spatelui pe bătrânul de 70 de ani.

Din spusele unor martori, cei doi ar fi avut un conflict verbal, însă filmarea ce a fost publicată pe un grup de Facebook conţine doar imagini, nu şi conţinut audio.

După ce materialul a ajuns pe Internet, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au demarat o investigaţie şi au plecat în zona unde a avut loc incidentul. În jurul orei 16.00, cei doi protagonişti au fost identificaţi. 

"În urma apariţiei imaginilor video în spaţiul public, poliţiştii ieşeni s-au autosesizat, iar în urma verificărilor efectuate au fost identificaţi cei doi bărbaţi implicaţi. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că pe fondul unui conflict spontan, un bărbat de 45 de ani l-ar fi lovit pe un alt bărbat de 70 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar cercetările continuă", au precizat reprezentantii Politiei Iasi.

Potrivit unor surse, individul de 45 de ani urmează să fie dus la audieri.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite