VIDEO Rovana Plumb, izgonită de la Iaşi  într-un cor de huiduieli: „Nu pot să ies! Doamne, Dumnezeule!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rovana Plecat huiduită din Iaşi
Rovana Plecat huiduită din Iaşi

Parlamentarul PSD Rovana Plumb a plecat din Iaşi în huiduielile mai multor protestatari. Demnitarul s-a speriat atunci când a văzut mulţimea care o aştepta la ieşirea din hotel şi a plecat sub protecţia jandarmilor.

Rovana Plumb a venit la Iaşi pentru a participa, alături de alţi lideri PSD, la mitingul organizat de partid cu ocazia Zilei Europei. 

Numărul 1 de pe lista electorală a PSD pentru alegerile europarlamentare a ieşit din hotelul în care a fost cazată după ce s-a terminat evenimentul din Piaţa Unirii însă nu a putut scăpa de huiduielile protestatarilor care se aflau încă în zonă.

Când au zărit-o, ieşenii din din zonă au pornit un cor de fluierături şi au început să strige „Hoţii”. Pe o filmare realizată de Iasi1.ro se vede cum parlamentarul PSD s-a speriat atunci cânbd a văzut mulţimea. „Nu pot să ies”, zice Rovana Plumb, la un moment dat, mai târziu mirându-se de corul de huiduieli: „Doamne, Dumnezeule!”.

În cele din urmă, ea se urcă în maşină, fără a fi înregistrate incidente. Momentul, mai jos. 

Citiţi şi:

FOTO VIDEO Miting PSD la Iaşi. Mii de protestatari au ocupat Piaţa Unirii după ce simpatizanţii de partid au pleca

FOTO VIDEO Protest ad-hoc anti-PSD în piaţa în care partidul şi-a susţinut mitingul. Mii de ieşeni scandează: „Mergem la vot!”

VIDEO În mijlocul mitingului. Ce spun simpatizanţii PSD care au venit la Iaşi: „Mi-o dat pâinică şi îi respect până îmi iasă sufletul. Punct!”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite