VIDEO Protest #şîeu pe una dintre cele mai criminale şosele din România. Maşinile şi TIR-urile s-au oprit 15 minute şi au paralizat traficul pe câţiva kilometri

VIDEO Protest #şîeu pe una dintre cele mai
criminale şosele din România. Maşinile şi TIR-urile s-au oprit 15 minute şi au paralizat traficul pe câţiva kilometri

Maşinile şi TIR-urile s-au oprit pentru 15 minute, pe DE 583 FOTO Ionuţ Benea

Mai mulţi şoferi care au circulat între orele 15.00 şi 15.30 pe E 583, un drum european pe care mor sau sunt accidentate anual zeci de persoane în accidente rutiere, s-au alăturat protestului #şîeu.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Iaşi, nenumărate firme, dar şi instituţii sau oameni simplu s-au alăturat demersului civic lansat de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi.

Pe lângă unităţile private sau publice care şi-au suspendat activitatea în intervalul 15.00 – 15.15, un grup de persoane de la Asociaţia „Moldova vrea autostradă” a fost prezent în faţa Prefecturii din oraş pentru a susţine acţiunea civică. În jur de 1.000 de persoane s-au alăturat manifestării. 

Imagini emoţionante au fost surprinse şi pe E 583, unde în intervalul menţionat mai mulţi şoferi, atât de vehicule mici cât şi de TIR-uri, pur şi simplu au oprit şi au coborât din maşini.

#şîeu pe E 583, una dintre cele mai criminale şosele din România 

Ulterior, traficul rutier spre Iaşi s-a blocat pe câţiva kilometri, coada de maşini care au circulat bară la bară fiind de la Iaşi până spre localitatea Leţcani. 

Protest al şoferilor a fost şi în municipiul Iaşi, unde traficul din mai multe intersecţii mari a fost paralizat în cele 15 minute de protest.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: