VIDEO Protest inedit în faţa sediului PSD din Iaşi cu lumânări şi colivă date de pomană de „sufletul justiţiei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doliu pentru justiţie la Iaşi FOTO George Chelaru
Doliu pentru justiţie la Iaşi FOTO George Chelaru

Zeci de oameni s-au strâns în faţa sediului social-democraţilor ieşeni pentru „veşnica pomenire“, în ziua în care Parlamentul a adoptat legile justiţiei.

Protestul ieşenilor faţă de adoptarea modificărilor la legile justiţiei continuă şi joi, 21 decembrie. În faţa sediului PSD din Iaşi oamenii au venit cu colivă, lumânări şi colaci. Ei spun că astfel fac „parastasul justiţiei“. 

Protestatarii împart pahare cu colivă, colaci şi lumânări de „sufletul justiţiei“, pe care ei cred că parlamentarii din alianţa PSD- ALDE- UDMR au „ucis-o“ joi prin adoptarea modificărilor la legile justiţiei.

Organizatorii evenimentului „Doliu pentru independenţa justiţiei“ au anunţat că „USR Iaşi vă invită joi, 21 decembrie, la ora 18:00, în faţa sediului PSD Iaşi de pe Bd. Ştefan cel Mare pentru un moment de reculegere şi pioasă comemorare a justiţiei independente din România. În buna tradiţie moldovenească, membri ai USR Iaşi vor da pomană trecătorilor colivă şi colaci de sufletul justiţiei independente ucisă în această săptămână de legile iniţiate şi votate de către Coaliţia PSD-ALDE-UDMR“. 

* Sursa video Facebook George Chelaru 

Citeşte şi:
VIDEO Un nou protest la Iaşi pentru a opri modificările la legile justiţiei. Se scandează: „M-am săturat să fiu furat!“

   

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite