VIDEO Momentul în care un profesor universitar ia la bătaie un muncitor, deranjat de zgomotul utilajelor de pe un şantier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Momentul în care profesorul Murariu îl agresează pe muncitor  Foto bzi.ro
Momentul în care profesorul Murariu îl agresează pe muncitor  Foto bzi.ro

Un muncitor de pe un şantier din Iaşi a fost pus la pământ dintr-o singură lovitură de un profesor universitar deranjat de zgomotul utilajelor. Pe numele profesorului a fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

Florin Murariu, lector dr. la Universitatea Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, a fost filmat în timp ce lovea violent un muncitor. Acţiunea s-ar fi petrecut pe trotuarul din faţa casei pe care cadrul universitar o deţine în zona Copou din Iaşi. 

Deranjat de zgomotul utilajelor de la un şantier din apropiere, profesorul Florin Murariu s-a năpustit asupra bărbatului în vârstă de peste 50 de ani, pe care l-a pus la pământ dintr-o singură lovitură, scrie bzi.ro.

În timp ce filma cu telefonul, profesorul, fost rugbist de performanţă, l-a luat la palme pe muncitor. 

Pe imaginile video se observă cum, în timpul unei discuţii aprinse, muncitorul se apropie de profesor, vrând probabil să-l lovească, moment în care lector dr. Florin Murariu, în loc să se îndepărteze şi să ceară ajutorul autorităţilor, preferă să îşi facă dreptate singur, lovindu-l pe muncitor. 

Martorii au sunat repede la 112, iar la scurtă vreme şi-a făcut apariţia un echipaj din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, care a aplanat conflictul şi a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

„A fost deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, iar în cauză se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Momentul în care profesorul Murariu îl agresează pe muncitor:

  

Vă mai recomandăm şi:

Reţeaua Regelui Betoanelor: imperiul fiscal al milionarului Zămosteanu, construit cu ajutorul unui angajat ANAF

Unul dintre cei mai diabolici ucigaşi din România: a tăiat victima cu toporul, apoi a supus-o unor abuzuri sexuale extreme

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite