VIDEO Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, umilit în faţa studenţilor de la Facultatea de Drept din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul studenţilor din anul III la Facultatea de Drept a Universităţii „Al. I. Cuza“ din Iaşi, Silvian-Emanuel Man, le-a transmis colegilor săi, la ceremonia de absolvire, să intre în istorie „ca luptători împotriva corupţiei“.

În cadrul unei ceremonii în care liderul studenţilor din anul III la Facultatea de Drept a primit „cheia succesului“ în calitate de reprezentant al promoţiei viitoare, Silvian-Emanuel Man a făcut o comparaţie între modul în care sunt percepuţi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi fosta şefă a DNA Laura Kodruţa Kövesi.

„Succesul nu se măsoară după cât de departe veţi ajunge în carieră, ci se măsoară după cum îşi vor aduce aminte oamenii de voi, în posteriate. De aceea, vă rog să intraţi în istorie ca luptători împotriva corupţiei, minciunii şi neadevărului, şi să nu fiţi carecumva părtaşi cu politicienii şi cu infractorii. Să fiţi iubiţi şi aclamaţi cum a fost iubită şi aclamată doamna Kövesi săptămâna aceasta şi să nu intraţi în infamie, cum a intrat, din păcate, domnul Toader! Doamne, ajută! Adevărul va răzbi prin voi!“, le-a tranmis Silvian-Emanuel Man colegilor săi.


* Sursa Video Silvian Emanuel Man


Tânărul a mai adăugat: „Oricât de mult şi-ar dori unii să îngenuncheze statul de drept şi să modifice legislaţia după bunul lor plac, batjocorind Centenarul şi tradiţia juridică românească, mă încăpăţânez cu îndârjire, alături de colegii mei, să cred că Dragnea cu prietenii lui nu vor avea şanse de reuşită! Nu poţi juca de partea proastă a istoriei şi să scapi de răspundere! Cum nici nu poţi să îţi pui ştiinţa juridică în serviciul unor infractori şi să mai ai pretenţia după să fii recunoscut ca respectabil profesor de drept şi rector ales al celei mai vechi universităţi din ţară. Noi, studenţii jurişti, nu emigrăm. Rămânem pe baricade!“.

Silvian-Emanuel Man este reprezentantul studenţilor de la Facultatea de Drept în Senatul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Tudorel Toader este rectorul Universităţii „Cuza“, dar nu a ocupat efectiv această funcţie, deoarece a preluat mandatul de ministru, iar înainte şi-a finalizat mandatul la Curtea Constituţională.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite