VIDEO Lecţia învăţată de autorităţi după îmbulzeala din Cluj. Cum arată coada muncitorilor sezonieri de pe Aeroportul Iaşi

VIDEO Lecţia învăţată de autorităţi după îmbulzeala din Cluj. Cum arată coada muncitorilor sezonieri de pe Aeroportul Iaşi

Pasagerii de pe Aeroportul Internaţional din Iaşi care urmează să plece la muncă în Germania. Foto Facebook

Au fost luate măsuri drastice pe Aeroportul Iaşi după ce, în plină pandemie de coronavirus, pasagerii veniţi în masă la Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca s-au îmbulzit la coadă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autorităţile judeţene ieşene au instuit o serie de măsuri drastice pe Aeroportul Internaţional din Iaşi, în contextul în care două curse aviatice urmează să transporte, în cursul zilei de vineri, 10 aprilie, muncitori sezonieri din Iaşi spre Germania. 

Îmbulzeaza de joi, 9 aprilie, din faţa Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca le-a dat o lecţie atât autoriăţilor judeţene din Iaşi, cât şi pasagerilor. Prefectul judeţelui Iaşi, Marian Grigoraş, a postat pe pagina sa de facebook un video în care se poate observa coada municitorilor sezonieri care urmează să plece astăzi, 10 aprilie, la muncă în Germania.

 „Am dispus forţelor MAI ca pe Aeroportul Iaşi să fie luate măsuri pentru a se păstra distanţa socială între persoanele care urmează să se îmbarce în cursele charter de Germania. Aceste măsuri de ordine publică vor fi menţinute şi în următoarele zile, în condiţiile în care prin Ordonanţa Militară nr. 8 s-a instituit cadrul juridic ce permite organizarea unor astfel de zboruri”, spune Marian Grigoraş, prefectul judeţului Iaşi.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: