VIDEO Un lăutar a făcut măcel pe o şosea din Iaşi: un mort şi cinci răniţi. Imagini terifiante surprinse după impact

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Ungureanu, şoferul care ar fi produs accidentul, se află în comă
Mircea Ungureanu, şoferul care ar fi produs accidentul, se află în comă

Un bărbat de 38 de ani a murit şi alte cinci persoane a fost rănite în urma unui accident rutier grav ce a avut loc, în cursul zilei de marţi, 11 decembrie, în municipiul Iaşi. Vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 42 de ani, de profesie lăutar, care se află în comă.

Accidentul rutier grav a avut loc în zona Metalurgie din Iaşi, două maşini, un Volkswagen Caddy şi un Audi A3 fiind implicate. Potrivit informaţiilor oferite de autorităţi, tragedia s-a petrecut după ce Mircea Ungureanu, de 42 de ani, un lăutar din Iaşi, ar fi condus cu viteză mare şi, din cauza carosabilului alunecos, ar fi derapat pe contrasens.

Audi-ul condus de lăutar a spulberat efectiv maşina în care se aflau cinci persoane. Un pasager din Volkswagen, Neculai Filip, de 38 de ani, a murit înainte să fie transportat la spital. Şoferul maşinii în care se afla Filip a scăpat cu răni uşoare însă era băut, au relevat testele prelevate la faţa locului de agenţii rutieri.

Poliţiştii ieşeni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmând să continue investigaţia pentru a afla şi dacă şoferul din Volkswagen poate fi incriminat în acest caz.

În cursul dimineţii de vineri, 12 decembrie, reprezentanţii Spitalului de Urgenţă „Sfântul Spiridon” din Iaşi au precizat că şoferul maşinii Audi, cel indicat vinovat de producerea accidentului, se afla în comă de gradul III, având mai multe leziuni craniene, dar şi fractură de femur, de antebraţ, precum şi leziuni la ficatul şi splină.

Un alt bărbat de 38 de ani a suferit mai multe leziuni şi nu a fost internat, în timp ce ceilalţi pasageri răniţi au suferit contuzii şi fracturi ce nu le pun viaţa în pericol. 

Accident în cartier Metalurgie, Iaşi, 11 decembrie 2018

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite