VIDEO Impact năucitor surprins de o cameră de bord. O femeie a fost zdrobită după un gest de politeţe al unui şofer

VIDEO Impact năucitor surprins de o cameră de
bord. O femeie a fost zdrobită după un gest de politeţe al unui şofer

Femeie este lăsată să traverseze de către primul şofer, însă nu este observată şi de către cel de pe banda întâi FOTO Captură Video

O femeie din municipiul Iaşi a fost lovită violent de o maşină de pe banda a doua de mers după ce, în primă fază, conducătorul auto de pe banda întâi îi acordase prioritate pentru a traversa strada printr-un loc nepermis. Accidentul s-a produs într-o zonă în care, pe o distanşă mare, nu este amenajată nicio trecere de pietoni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accidentul violent în urma căruia femeia a ajuns la spital cu răni grave a avut loc la ieşirea din municipiul Iaşi, în dreptul localităţii Valea Lupului. Cea din urmă localitatea este, în ultimii ani, în plină dezvoltare imobiliară, numărul blocurilor, caselor şi – implicit al locuitorilor, crescând simţitor.

Cu toate acestea, spre nemulţumirea locuitorilor din Valea Lupului, autorităţile locale şi judeţene nu au reuşit să rezolve problema traficului pietonal din zonă. Concret, pentru a traversa strada regulamentar, unii pietoni sunt nevoiţi să meargă şi câteva sute de metri până la o trecere amenajată. Nu puţine sunt scenele în care, punându-şi viaţa în pericol, pietonii aleargă de pe o parte a străzii pe cealaltă pentru a economisi timp.

Nemulţumiţi de neimplicarea autorităţilor, locuitorii din Valea Lupului au organizat, recent, un protest prin intermediul căruia au solicitat amplasarea unor pasarele pietonale în zonă. „Fără trecere, fără semafor cum să traversezi în condiţiile în care este şi o zonă de viteză? Primăria Valea Lupului şi Primăria Iaşi au alte interese în afară de siguranţa locuitorilor săi!“, s-a plâns un locuitor din Valea Lupului. 

Accidentul surprins de camerele de bord ale unui şofer arată modul în care, în lipsa unor treceri de pietoni, locuitorii din zonă îşi riscă viaţa pentru a trece strada. Potrivit Ziarului de Iaşi, care a prezentat imaginile şocante, femeia rănită ar fi supravieţuit impactului.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au deschis însă un dosar penal pentru vătămare corporală în urma accidentului şi efectuează cercetări în acest caz.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: