VIDEO Imagini teribile la Iaşi, după ce un tren a lovit o maşină în care erau trei persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident feroviar grav, petrecut pe raza judeţului Iaşi, marţi, 27 august, i-a curmat viaţa unui bărbat în vârstă de 55 ani.

Un tren marfar a lovit o autoutilitară care transporta baloţi, în apropiere de Halta Budăi. În urma impactului, şoferul, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a murit. Medicii au încercat mai mult timp să-l resusciteze, la faţa locului fiind trimis şi un elicopter SMURD pentru a-l transporta mai repede la spital, însă bărbatul nu şi-a mai revenit.

În maşină se mai aflau încă două persoane – un bărbat în vârstă de 51 de ani şi un tânăr de 15 ani. Conform martorilor, adolescentul ar fi sărit din maşină în momentul în care a văzut că se apropie trenul. 

Mecanicul de locomotivă susţine, conform Ziarului de Iaşi, că a frânat în speranţa că va evita impactul, însă nu a avut suficient timp.

„Un echipaj de prim-ajutor a fost chemat să intervină la un accident feroviar, pentru o persoană încarcerată, aflată în stop cardio-respirator. Ulterior, în sprijinul acestuia a fost trimis şi elicopterul SMURD. Din păcate însă, după aproape o oră de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat”, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD Iaşi.

Accidentul a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată fără bariere. 

Citiţi şi:

VIDEO Momentul teribil în care o motocicletă izbeşte cu viteză o maşină. Ocupanţii vehiculului pe două roţi nu au mai putut fi salvaţi

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite