VIDEO Imagini impresionante din cea mai aglomerată intersecţie din Iaşi, în timpul protestului #şîeu

VIDEO Imagini impresionante din cea mai aglomerată intersecţie din Iaşi, în timpul protestului #şîeu

Maşinile s-au oprit pe loc în intersecţie, în Podu Roş FOTO Atneţie Poliţia Iaşi

Mii de ieşeni s-au alăturat manifestărilor civice organizate vineri, 15 martie, începând cu ora 15.00. Imagini impresionante au fost surprinse din intersecţia Podu Roş, cea mai aglomerată din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deşi la ora protestului traficul din zonă nu este nici pe departe cel mai aglomerat din timpul zilei, zeci de maşini au fost surprinse în intersecţia Podu Roş în timpul protestului #şîeu. 

Cei mai mulţi dintre şoferi au oprit maşina chiar în intersecţie şi au început să claxoneze, puţini fiind cei care au preferat să treacă totuşi prin sensul giratoriu din mijlocul intersecţiei Podu Roş. 

Potrivit poliţiştilor, au existat şi şoferi nemulţumiţi de ambuteiajele create în oraş în intervalul 15.00 - 15.15, mai mulţi cetăţeni sunând la 112 şi reclamând acest lucru. 

Blocaje au apărut şi în Canta, dar şi în zona Moara de Foc. De asemenea, un protest similar organizat pe DE 583 a dus la crearea unei cozi de maşini în Iaşi şi Leţcani. 

Nu au fost acordate sancţiuni, potivit unor surse din Poliţie. 
 

Sursă: Facebook/Atenţie Poliţie Iaşi 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: