VIDEO Cum au fost „trolaţi“ şefii PSD la Iaşi în ciuda securităţii draconice. Ieşeanul care şi-a scos boxa pe geam şi a strigat „Dragnea, la puşcărie!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevărul/Andreea Anton
FOTO Adevărul/Andreea Anton

În timp ce liderii PSD îşi ţineau discursurile pe scena din centrul Iaşului, câţiva protestatari au reuşit să-şi facă simţită prezenţa prin trei metode inedite.

Deşi organizatorii şi-au concentrat toate eforturile pentru a-i ţine timp de aproape cinci ore pe protestari în spatele gardurilor de fier care au izolvat Piaţa Unirii din Iaşi, câţiva au reuşit totuşi să-i păcălească şi să le strice momentele liderilor PSD.

1. Când Carmen Avram, candidată PSD la europarlamentare, le transmitea susţinătorilor de partid din Moldova că sunt „foarte frumoşi” şi că nimeni nu a reuşit să-i intimideze şi să-i dezbine, un bărbat cu o pancartă pe care scria „M*** PSD” a reuşit să scape de atenţia jandarmilor şi a defilat cu mesajul său printre aceştia. După câteva minute, a fost observat de un grup de susţinători, care au încercat să-i ia pancarta cu forţa.

2. În momentul în care Liviu Dragnea, preşedintele partidului, se adresa mulţimii, o persoană dintr-un bloc situat chiar lângă scenă a scos pe geam o boxă, din care s-a auzit, timp de câteva minute: „Dragnea, la puşcărie!” şi  „Dragnea, hoţul!”. Momentul a fost urmat de un incident între un bărbat şi jandarmi. Acesta n-ar fi fost lăsat să intre în blocul în care locuieşte doar pentru că trecea printr-un perimetru interzis.

3. Tot în timpul discursului şefului de partid, de la geamurile blocurilor din apropiere au fost aruncate foi roşii şi albe cu mesaje precum: „Ia pomenile de la PSD-ALDE, dar nu vota cu ei!”, „PSD = Minciună = Nimic”, „Te ameninţă, te şantajează şi te minte cu programul de guvernare, PSD-ALDE? Zi ca ei şi fă ca tine! Nimeni nu va şti cu cine ai votat”, „Milioane împrumutate. Sate în noroi. România merită mai mult decât PSD”.

Citiţi şi:

FOTO VIDEO Miting PSD la Iaşi. Mii de protestatari au ocupat Piaţa Unirii după ce simpatizanţii de partid au pleca

FOTO VIDEO Protest ad-hoc anti-PSD în piaţa în care partidul şi-a susţinut mitingul. Mii de ieşeni scandează: „Mergem la vot!”

VIDEO În mijlocul mitingului. Ce spun simpatizanţii PSD care au venit la Iaşi: „Mi-o dat pâinică şi îi respect până îmi iasă sufletul. Punct!”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite