VIDEO Elena Udrea la Iaşi: "Sper să nu fie adevărat şi să nu urmeze şi alte plecări din PDL după cea a lui Mihai Stănişoară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Adevărul
Elena Udrea FOTO Adevărul

Deputatul de Roman a venit astăzi, 7 martie, la Iaşi pentru a-şi prezenta moţiunea cu care candidează la şefia PDL la alegerile interne programate pe 23 martie.

Câţiva zeci de delegaţi ai PDL din judeţul Iaşi au asistat la discursul prin care Elena Udrea şi-a prezentat moţiunea "Noul PDL - o nouă Românie" astăzi, 7 martie. 

Intrarea deputatului de Roman în sala de conferinţe a Hotelului Unirea a fost însoţită de aplauze sacadate, pe acordurile imnului partidului "Vântul bate, apa trece". 

Elena Udrea a insistat în discurs pe starea de debusolare în care se află partidul şi a susţinut că este necesar ca membrii care încă mai vor să facă parte din PDL să treacă la treabă.

"Plecarea prim-vicepreşedintelui PDL, Mihai Stănişoară, este un semnal pentru starea de debusolare în care se află PDL şi sper să nu fie adevărat şi să urmeze şi alte plecări, pentru că acum un an plecarea domnului Frunzăverde a dat naştere unui şir întreg de dezertări. Cred că electoratul va fi în scurt timp dezamăgit de guvernul USL, va constata că a fost minţit la alegerile parlamentare. Este un moment important pentru PDL", a declarat Elena Udrea în faţa celor prezenţi.

Deputatul a ţinut să precizeze că judeţul Iaşi a beneficiat de 13 milioane de euro alocaţi în timpul mandatului ei la Ministerul Tineretului şi Sporturilor şi că alţi 100 de milioane de euro au ajuns în judeţ, prin proiecte europene, în timpul Guvernului Boc.  

Intrarea Elenei Udrea în sala de conferinţe unde şi-a prezentat moţiunea:

Elena Udrea a fost susţinută la Iaşi e Gheorghe Ştefan, liderul PDL Neamţ. Vasile Blaga, unul dintre ceilalţi doi contracandidaţi la şefia PDL a venit în cursul săptămânii trecute la Iaşi însoţit de Gheorghe Flutur, liderul PDL Suceava.

În cursul zilei de sâmbătă, 9 martie, îşi va prezenta moţiunea la Iaşi şi cel de-al treilea candidat pentru conducerea partidului, Monica Macovei. 

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite