VIDEO Efortul remarcabil a doi tineri care au alergat peste 130 de kilometri pentru copiii cu dizabilităţi

VIDEO Efortul remarcabil a doi tineri care au alergat peste 130 de kilometri pentru copiii cu dizabilităţi

Ultramaratonistul Alin Vorniceanu  Foto Facebook

Doi tineri din judeţul Iaşi au alergat peste 130 de kilometri în scop caritabil, în cadrul unei campanii în sprijinul a 134 de copii cu dizabilităţi. Fiecare kilometru parcurs înseamnă un suflet care va avea parte de o bucurie de 1 iunie. Oamenii care îi susţin sunt încurajaţi să facă o mică donaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alin Vorniceanu şi Andrei Ailenei au alergat, la sfârşitul săptămânii trecute, din Iaşi până în Vaslui şi înapoi. Cei 134 de kilometri parcurşi în 15 ore, dar şi oboseala acumulată pe întreaga perioadă a cursei se vor transforma în zâmbete pe feţele copiilor cu dizabilităţi de la Centrul Galata din Iaşi.

Cei doi ieşeni au alergat pentru 134 de copii cu dizabilităţi, iar fiecare kilometru parcurs înseamnă un suflet care va avea parte de o bucurie de 1 iunie.

„În fiecare cursă în care sunt, unul dintre factorii importanţi este dorinţa de a termina, indiferent de dureri sau de alte probleme care apar în timpul cursei. Motivaţia principală este că acei copii vor zâmbi pe 1 iunie”, spune Alin Vorniceanu în discuţia cu reporterul „Adevărul”. 

Vremea nu a fost foarte prietenoasă cu cei doi. Deşi a plouat, aceştia nu au renunţat şi s-au ambiţionat să ducă la bun sfârşit cursa. 

Campania umanitară este derulată de Asociaţia „Blessing Hearts by Ana Crudu”. Cei care doresc să se implice în această campanie sunt încurajaţi să facă o mică donaţie. Detalii despre cum şi unde se pot face donaţii găsiţi pe pagina de Facebook a asociaţiei. 

„Dacă apreciaţi munca noastră şi dacă am reuşit să vă transmitem pasiunea cu care am alergat pentru această cauză, vă rog, în măsura posibilităţilor, să-mi faceţi virtual cinste cu o bere, făcând o donaţie cât de mică în contul asociaţiei Blessing Hearts, iar d-na Ana Crudu se va ocupa să cumpere cele necesare, astfel încă să le putem face o surpriză celor mici, să le aducem zâmbetul pe buze”, a scris Andrei Ailenei pe pagina sa de Facebook.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: