VIDEO Defilare de tot râsul a Poliţiei Locale din Iaşi. Cum au pregătit parada de 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia Locală Iaşi FOTO captură

Imaginile surprinse la repetiţiile pentru parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României la Iaşi au stârnit amuzamentul internauţilor.

Poliţiştii locali din primul rând al batalionului sunt surprinşi într-o lipsă totală de sincronizare pe muzica militară. Imaginile publicate pe reţelele de socializare au fost însoţite de comentarii dintre cele mai acide la adresa poliţiştilor locali din Iaşi. „Halal poliţie locală!!! Cât de proşti sunt!!! Păcat că poartă haina aia!! Nici nu ştiu ce înseamnă sincronizare în defilare!!!??? Cu şpagă şi relaţii...au intrat majoritatea dintre ei prin servicii!! (...) Asta e România noastră de râs, disperaţi de bani şi fomişti!! La mulţi ani poliţia locală, să fiţi de râs măscăricilor....phuuuu de capul vostru să fie cu defilarea asta!!“, este unul dintre comentariile care însoţesc filmul.



* Sursa : infoiasionline.ro

Instituţia din subordinea Primăriei Iaşi are grave probleme de imagine mai ales după scandalul generat de fostul primar Gheorghe Nichita care a folosit Poliţia Locală pentru a-şi urmări şi intimida amanta.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite