VIDEO Un camion „îmbrăcat“ în chipul lui Tudorel Toader, plimbat prin Iaşi de o asociaţie care îi cere demisia din funcţia de rector ministrului Justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina cu chipul lui Toder pe ea s-a plimbat prin oraş
Maşina cu chipul lui Toder pe ea s-a plimbat prin oraş

Acţiune de protest inedită, în Iaşi, organizată de către membrii asociaţiei Reset. Aceştia se deplasează în diverse cartiere ale Iaşului cu un camion pe care apare un afiş cu chipul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, dar şi mesajul „Mi-e ruşine cu rectorul Toader”.

Camionul îmbrăcat în mash-ul cu chipul lui Tudorel Toader a fost plimbat prin mai multe zone ale oraşului, inclusiv în zonele studenţeşti din oraş. Reprezentanţii Reset vor astfel să convingă ieşenii să voteze o petiţie prin care se cere demisia lui Tudorel Toader din funcţia de rector al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi.

În prezent, Toader este auto-suspendat din funcţie după ce a fost propus ministru al Justiţiei de către coaliţia PSD-ALDE.

Daniela Mitrofan, fondatoare Reset, a declarat pentru G4Media.ro că ”Noi, ca absolvenţi, ne simţim ruşinaţi că un astfel de om a ajuns în funcţia de rector, el nu este decât un exponent al unui sistem învechit care şi-a atins limita şi şi-a demonstrat incapacitatea Vom face tot ce putem pentru a ne arăta indignarea faţă de o persoana carea a devenit un contramodel, atât în funcţia de ministru al justiţiei, cât şi în cea de profesor”.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite