VIDEO Un bărbat a început să urle după ce a atins racla cu moaştele Sfintei Parascheva de la Iaşi

VIDEO Un bărbat a început să urle după ce a atins racla cu moaştele Sfintei Parascheva de la Iaşi

Bărbatul care a început să urle în faţa raclei cu moaştele Sfintei ParaschevaFOTO TVR Iaşi

Un participant la procesiunea la moaştele Sfintei Parascheva de la Iaşi a surprins imagini cu un bărbat care a început să urle imediat după ce a atins racla din curtea Catedralei Mitropolitane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scena tulburătoare s-a produs în faţa a sute de credincioşi care participă anul acesta la procesiunea religioasă de la Iaşi. Una dintre pelerinele aflate în preajma bărbatului i-a făcut semnul crucii pe spate bărbatului intrat în transă.

Incidentul a avut loc marţi seara, 10 octombrie, în jurul orei 22.30. Momentul de reculegere neobişnuit a durat câteva zeci de secunde şi s-a terminat fără alte incidente.

Potrivit estimărilor jandarmilor, aproximativ 12.000 de persoane trec prin faţa raclei cu moaşte într-un interval de 24 de ore.

Procesiunea religioasă de la Iaşi se va încheia în data de 14 octombrie, ziua în care credincioşii creştin-ortodocşi o celebrează pe Sfânta Cuvioasă Parascheva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: