VIDEO Şuţ filmat la mall când fură un telefon mobil în timp record. Camerele de supraveghere au surprins scena

VIDEO Şuţ filmat la mall când fură un
telefon mobil în timp record. Camerele de supraveghere au surprins scena

Hoţul a fost surprins de camerele de suprraveghere FOTO Captură video

Un bărbat necunoscut este căutat de Poliţie după ce, zilele trecute, la mall, a furat un telefon în doar câteva secunde, scena fiind filmată de camerele de supraveghe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Infracţiunea a fost comisă într-un magazin din cadrul complexului Palas Mall, în după-amiaza zilei de 7 septembrie 2019. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, victima ar fi un reprezentant al magazinului, căruia i s-a furat un telefon mobil marca Huawei P20.

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se observă cum un cuplu se plimbă prin magazin, urmârind, de jur împrejur, posibile bunuri pe care ar putea să le sustragă. 

La un moment dat, bărbatul zăreşte un telefon mobil şi, agil, îl sustrage şi îl bagă în buzunar, fără a fi observat de proprietarul celularului sau de alţi martori.

„Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi efectuează cercetări pentru identificarea autorului”, ne-au transmis reprezentanţii Poliţiei din Iaşi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: